Dit is Jeroen Swolfs; de man achter Streets of the World

Category Algemeen

Jeroen Swolfs (Den Haag, 1974) begon na zijn opleiding aan de Fotoacademie Amsterdam als fotojournalist, waarbij hij zich met name richtte op politieke en maatschappelijke onderwerpen. Zo maakte hij onder andere series over teruggekeerde Servische vluchtelingen en de Roma-minderheden in Oost-Europa. Daarnaast deed hij opdrachten voor kranten als de Volkskrant en Amsterdam Weekly, en voor het Rijksmuseum.

Lees meer over Jeroen Swolfs op onze Global website (alleen in het Engels).

Lezingen door Jeroen 

Jeroen Swolfs vertelt graag over zijn avontuur en de boodschap van Streets of the World. In 45 minuten neemt hij u mee op wereldreis en vertelt hij gepassioneerd over zijn unieke project. Dat kan bij de expo locatie op de zuidas, maar natuurlijk ook op uw bedrijf, school of tijdens uw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en de kosten. 

En heb je de TEDx van Jeroen al gezien?

Lees hier wat Jeroen zelf schreef over zijn TEDx. Tipje van de sluier: een onderwerp kiezen was zo makkelijk nog niet...


Tags Fotografie Inspiratie, Reis Inspiratie, Avontuur, Nederland, Jeroen Swolfs

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM