Maak het avontuur compleet met het verhalen- en fotoboek

Category Boeken

 ‘Niemand hoort ooit van mijn ongelooflijke verhaal als ik het niet opschrijf. Dus kan ik maar beter beginnen…’ Met die gedachte nam ik plaats achter mijn laptop op het eiland Tuvalu in de stille Zuidzee en schreef de eerste pagina’s over mijn reis rond de wereld, die uiteindelijk zeven jaar zou duren.

Streets of the World - Verhalen

De prachtige verhalen die ik hoorde, de geweldige mensen die ik onderweg ontmoette en de ongelooflijke plekken die ik mocht bezoeken, ze staan allemaal beschreven in Streets of the World - Verhalen

Nu te koop

buyhere.png

De Streets of the World - Verhalen is nu verkijgbaar bij Circl en Gentlemen's Placeop de Zuidas of in onze webshop

Het moest gewoon een boek worden...

Ik dacht na over hoe het boek van een fotograaf die de wereld rondreist eruit moest komen te zien. Zou het simpelweg een boek worden over hoe ik in zeven jaar tijd 195 foto’s nam in 195 hoofdsteden? Of moest het een eerlijk verhaal worden over alles wat een eenzame wereldreiziger in zeven jaar meemaakt? Alle emoties, angsten, liefdes, het enthousiasme, de eenzaamheid? Ik koos het laatste.

Dat is hoe Streets of the World – Verhalen een niets verhullend en eerlijk reisboek werd over een hedendaagse ontdekking van een fotograaf op stap in de wereld. Benieuwd wat ik leerde over de mensheid, het leven op aarde met mijn medemens en bovenal over mezelf? Je ontdekt het in dit boek over mijn unieke project. Maar misschien nog wel belangrijker: geniet van de schoonheid die reizen brengt en ontdek samen met mij een wereld die nog steeds vol zit met verrassingen.

Cadeautje: Ga vast mee op reis in de Pacific en download hier twee gratis hoofdstukken.

Streets of the World fotoboek

Ben je na het bezoeken van de expo op de Zuidas nog helemaal niet uitgereisd? Of wil je thuis vast beginnen aan je wereldreis? Alle foto's uit het project zijn gebundeld in het Streets of the World fotoboek. Dit 436 pagina tellende fotoboek (25 x 30,7 cm) laat alle 195 foto’s van het project zien. Daarnaast staat het boek vol met persoonlijke verhalen. Bij iedere foto beantwoordt Jeroen de vraag waarom hij de foto heeft genomen en wat je ziet. Het boek bevat ruim 900 infographics over de landen, heeft vele kaarten, 195 vlaggen, feiten en foto’s van Jeroen zijn iPhone.

Ook het fotoboek is verkrijgbaar nabij de expositie op de Zuidas, bij Circl en Gentleman’s Place.

 

 


ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM