Lezingen door Jeroen Swolfs

Category Algemeen

Fotograaf, wereldreiziger, schrijver, TEDx spreker en ondernemer Jeroen Swolfsreisde in 7 jaar tijd naar 195 landen en evenzoveel hoofdsteden om er het dagelijkse straatleven fotograferen.Het resultaat?  Een indrukwekkend en inmiddels ook wereldbekend kunstproject: Streets of the World.

screen-shot-2019-05-09-at-142526.png

Iets ondernemen wat nog nooit is ondernomen. Kan het nog? Jazeker! Jeroen zijn droom: het straatleven van alle hoofdsteden ter wereld vastleggen en een positief evenwicht bieden aan de negatieve berichtgeving in de media. En er een commercieel succesvol bedrijf van maken...

Unieke lezing door Jeroen

Maar het succes van deze schijnbaar onhaalbare droom kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Een plan als Streets of the World gefinancierd krijgen is geen sinecure. Een zeer ambitieus concept op de rails krijgen, wat komt daarbij kijken? De druiven smaken zoet als Jeroen die ene investeerder uiteindelijk zover krijgt om in hem te geloven. Als de financiering eenmaal binnen is begint het werk pas echt. Dan moet hij het daadwerkelijk gaan doen en blijkt dat hij alles volledig heeft onderschat.

Jeroen Swolfs is een inspirerende spreker én verhalenverteller”

"Hij betoverde een publiek van 300 journalisten en redacteuren op een conferentie voor journalistiek. Hij sprak over wat hij zag, hoorde en leerde terwijl hij de wereld rondreisde met een bijzondere missie"

 Een keynote voor elke organisatie die echt inspiratie wil brengen en mensen iets wil meegeven!”

Een aantal thema’s voor lezing kunnen zijn: leiderschapsontwikkeling, volgen van je droom, doorzettingsvermogen, teameffectiviteit, stressmanagement, risico’s nemen of keuzes maken.

Documentaire en boeken

National Geographic reisde tijdens zijn reis met hem mee naar Myanmar en Irak om een documentaire te maken over het leven achter dit fascinerende project. Reis met Jeroen mee van onbekende eilanden naar bloedstollende gebeurtenissen in oorlogsgebieden. Na voltooiing van het project heeft Streets of the World een prachtig fotoboek uitgegeven. In 2019 is de reisroman van Jeroen - in de vorm van een modern dagboek - uitgebracht.

lezing-2.jpg

Streets of the World Tour

Jeroen had één missie tijdens zijn project: laten zien wat ons als mens overal ter wereld met elkaar verbindt en daarmee een collectieve mind shift creëren. In januari 2019 opende Jeroen Swolfs de grootste foto expositie ter wereld in Dubai. Amsterdam volgde in maart 2019 waarbij voor het eerst alle foto’s aan elkaar zijn vastgemaakt. Londen en Brussel volgen respectievelijk dit voorjaar en deze zomer. Alle exposities zijn gratis te bezoeken.

lezing-3.jpg

Boek nu een lezing

Jeroen komt graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. U bespreekt samen wat precies het doel van de lezing is. Als er bepaalde thema’s zijn die binnen een afdeling of de organisatie spelen kan Jeroen zijn lezing conform die thema’s aanpassen. Is er een ander idee om Jeroen uit te nodigen? Een feest? Een opening? Een toespraak? Voorlezen? Alle mogelijke vormen zijn bespreekbaar en wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

sotwjeroen-swolfs.jpg

Al gezien?


ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM