Educatieve rondleidingen en lesprogramma's voor kinderen

Category Inspiratie

Streets of the World is zeer geschikt voor educatieve doeleinden. Zowel het lager als het middelbaar onderwijs en vervolgopleidingen en het hoger onderwijs kunnen bij ons terecht voor mooie leerprogramma's. De veelzijdigheid van het project biedt vele toegangen tot verschillende lesprogramma's en opleidingen.

De foto's van Jeroen bieden, onder andere, de volgende invalshoeken: wereldoriëntatie, fotografie, reizen & toerisme, sociale geografie, journalistiek, mediagebruik, storytelling, documentaire, tentoonstellingsontwerp en ondernemerschap. Voor het lager en middelbaar onderwijs is het mogelijk een voorbereidend lespakket op te vragen.

De documentaire die over Streets of the World is gemaakt voor National Geographic Channel speelt hierin een centrale rol. Scholen en opleidingen kunnen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezoek contact opnemen via info@streetsoftheworld.com.


Tags Avontuur, Jeroen Swolfs,

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM