Plan je bezoek naar het Streets of the World Photo Museum in Zaandam

Category Algemeen

Het Streets of the World Photo Museum is van vrijdag 13 april tot en met zondag 30 september 2018 geopend. We zijn open van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00uur.

Koop een kaartje in onze online ticketshop of bij de balie van het museum. U kunt bij ons het hele jaar terecht voor zakelijke evenementen

Openingstijden

Van 13 april 2018 tot en met 30 september 2018, iedere woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Bezoekadres

Hembrugterrein -  Slaghoedje 52, 1505 RJ Zaandam. VOOR AUTO NAVIGATIE KIES HEMKADE 18, ZAANDAM. Je kunt het terrein bereiken met de auto, de fiets, de pont, de zaanferry en met het OV.

Kaartje hembrugterrein streets of the world photo museum

kaartje hembrugterrein streets of the world photo museum

Tickets

Tickets zijn direct online te bestellen en tevens te koop aan de ticketbalie in het museum (alléén pin). Het Streets of the World Museum is niet aangesloten bij de Museumkaart.

Regulier ticket op locatie

€ 10,-

Regulier ticket online met creditcard of IDEAL

€ 10,-

Kortingstarief: Student, CJP, 4 t/m 11 jaar, 65+, BankGiroLoterij VIP-kaart

€ 6,50

Kinderen tot 4 jaar

GRATIS

Gezinsticket (max 5 gezinsleden per ticket)

€ 25,-

Eten & Drinken

Aan het eind of aan het begin van de wereldreis kan je genieten van heerlijke koffie, een werelds tostimenu en vergeet niet te proeven van onze heerlijke taarten.

Toegankelijkheid

Het museum telt 3 verdiepingen maar heeft helaas geen liften. Om de gehele tentoonstelling te zien moeten er minstens 4 trappen betreden worden. Op de begane grond is 65% van de tentoonstelling te zien. Dit zijn 5 werelddelen: Oost- & West-Azië, Oceanië, Noord- & Zuid-Amerika. Voor meer informatie over onze faciliteiten voor gehandicapte bezoekers kan je contact opnemen via info@streetsoftheworld.com of +31 6 1050 1931.

Bereikbaarheid

Streets of the World is gevestigd op het Hembrugterrein in voormalig magazijn ‘De Dood’. Het adres is Slaghoedje 52, 1505 RJ Zaandam. Je kunt ons vinden door in uw auto navigatie 'HEMKADE 18, ZAANDAM' te kiezen. U kunt uw auto parkeren op P5.

Met de auto

  • Ring A10, richting Zaanstad.
  • Neem de afrit Oostzaan - Zaandam-Zuid - Het Twiske.
  • Rechts afslaan naar N516/Kolkweg, richting Kolkweg-Noord - Zaandam-Zuid (S150).
  • Na 3 kilometer (na de Den Uyl-brug) bij stoplichten links afslaan richting Hempont (S152).
  • Op de rotonde links afslaan het Hembrugterrein op. Volg de borden op het terrein. Parkeer op P5.

Parkeren

Volg de routeaanduiding naar parkeerplaats P5 (Middenweg 70). Vanaf daar is – als je met je rug naar het Noordzeekanaal staat- ons spandoek te zien. Loop ca. 100 m de straat Slaghoedje in en je vindt Streets of the World aan de linkerzijde. Op het Hembrugterrein is ruime gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen.

Met de Hempont

Het hele jaar door is 24 uur per dag een dienst tussen Amsterdam-Zaandam, Hempontplein. Bekijk hier de actuele vertrektijden. Bekijk hier de actuele vertrektijden.

Met de zaanferry

Vaar rechtstreeks met de zaanferry van Amsterdam CS naar het Hembrugterrein. Of neem de trein naar Zaandam CS en stap daar over op de zaanferry (vertrekt bij Zaandam Zaantheater) die vaart naar het Hembrugterrein. Bekijk hier de actuele dienstregeling.

Met de fiets

Vanuit Amsterdam en omstreken is het museum met de fiets goed te bereiken, plan hier je fietsroute. Plan hier je route.

Met openbaar vervoer

Vanaf NS-station Zaandam rijdt maandag tot en met zaterdag (dus niet op zondag) ieder half uur bus 65 en bus 67 richting Assendelft. Deze brengt je binnen 10 minuten naar de halte 'P. Ghijssenlaan'. Vanaf de halte zie je het Hembrugterrein liggen en is het nog vijf minuten lopen naar het museum. Volg de routeaanwijzing op het terrein. Kom je er niet uit, gebruik dan: Plan hier je route.


Tags Pop-up Exposities, Fotografie Inspiratie, Nederland,

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM