E-book: Streets of the World Verhalen - 7 jaar 195 landen

Category Boeken

 ‘Niemand hoort ooit van mijn ongelooflijke verhaal als ik het niet opschrijf. Dus kan ik maar beter beginnen…’ Met die gedachte nam ik plaats achter mijn laptop op het eiland Tuvalu in de stille Zuidzee en schreef de eerste pagina’s over mijn reis rond de wereld, die uiteindelijk zeven jaar zou duren.

De prachtige verhalen die ik hoorde, de geweldige mensen die ik onderweg ontmoette en de ongelooflijke plekken die ik mocht bezoeken, ze staan allemaal beschreven in dit boek.

Het moest gewoon een boek worden...

Ik dacht na over hoe een boek van een fotograaf die de wereld rondreist eruit zou komen te zien. Moest het simpelweg een boek worden over hoe ik in zeven jaar tijd 195 foto’s nam in 195 hoofdsteden? Of moest het een eerlijk verhaal worden over alles wat een eenzame wereldreiziger in zeven jaar meemaakt? Alle emoties, angsten, liefdes, het enthousiasme, de eenzaamheid? Ik koos het laatste.

Dat is hoe Streets of the World – Verhalen een niets verhullend en eerlijk reisboek werd over een hedendaagse ontdekking van een fotograaf op stap in de wereld met alle mensen erin.

sotw2018e-booka5-coverdefnl-1.jpg

Geïnspireerd op de vier elementen

Ik heb het boek opgedeeld in vier delen, gebaseerd op de vier elementen: lucht, water, aarde en vuur. Van de lucht die me ruimte gaf om te ademen om mijn droom achterna te gaan, tot het water dat me de flow gaf om mijn nieuwe pad te volgen, tot ik meer en meer geaard raakte na jaren onderweg zijn en ook het onvermijdelijke vuur van oorlogen en vernietigingen waarmee ik in aanraking kwam.

Wat ik ervan leerde

Benieuwd wat ik leerde over de mensheid, het leven op aarde met mijn medemens en bovenal over mezelf? Je ontdekt het in dit boek over mijn unieke project. Maar misschien nog wel belangrijker: geniet van de schoonheid die reizen brengt en ontdek samen met mij een wereld die nog steeds vol zit met verrassingen.

Ben je super niewsgierig? Bestel dan hier het e-book (verkrijgbaar in Nederlands en Engels).

Of

Ga vast mee op reis in de Pacific en download hier twee gratis hoofdstukken.

 


Tags Reis Inspiratie, Avontuur, Jeroen Swolfs, Webshop

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM