Avontuurlijke zomerspeurtocht en 50% familiekorting

Category Exposities

Goed nieuws voor ouders die deze zomer wel verlangen naar een vakantiegevoel, maar het liefst wat dichter bij huis leuke dingen doen met hun kids. We hebben in het Streets of the World Photo Museum namelijk een mooie zomerspeurtocht klaarliggen voor kinderen tussen zes en elf jaar. 

Ga op wereldreis en krijg een verrassing

Fotograaf Jeroen Swolfs reisde in zeven jaar tijd naar vrijwel ieder land ter wereld en maakte daar een foto van het straatleven in de hoofdstad. Het resultaat van die reis is te zien op levensgrote foto’s in het 3800m2 grote pop-up fotomuseum in Zaandam.

Via de avontuurlijke speurtocht door het museum maken kinderen deze zomer op een wel heel bijzondere manier kennis met de wereld, om over het ultieme vakantiegevoel dat je ervaart door langs al die kleurrijke foto's te zwerven nog maar te zwijgen! Voor wie de puzzel heeft opgelost ligt er uiteraard een leuke verrassing te wachten bij de museumbalie.

Ja! Vanaf nu 5 dagen per week open

Bovenop die super toffe zomerspeurtocht hebben we nog meer leuk nieuws. De rest van de zomer zijn we namelijk vijf dagen per week open! Vanaf nu tot en met 30 september kun je iedere woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 18:00 uur langskomen voor een museumbezoek.

Speciaal zomer family-ticket (tot 50% korting)

Oké, de allerlaatste verrassing dan, we hebben ook nog eens een speciaal zomer family ticket geïntroduceerd. Voor maar € 25,-  kun je deze zomer met je hele familie naar binnen (max. 5 personen per ticket). Dat is maximaal 50% korting op de normale toegangsprijs.

Het Streets of the World Photo Museum is iedere wo t/m zo geopend, van 10:00 – 18:00 uur. Plan je bezoek vandaag nog op www.streetsoftheworld.com.


Tags Pop-up Exposities, Avontuur, Nederland

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM