Heb jij al een van limited edition art print van Jeroen Swolfs?

Category Algemeen

De 195 foto's van het project zijn te koop via een limited edition series. Het zijn allemaal C -prints on Fuji Archive paper (semi glossy). De foto's worden geleverd in een witte houten lijst en beschermd door UV60 tentoonstellings glas. Er zijn verschillende maten beschikbaar.

50 x 75 cm Edition 9
80 x 120 cm Edition 6
120 x 180 cm Edition 3
180 x 270 cm Edition 1

U bent van harte uitgenodigd om onze exclusieve gallerie te komen bekijken in het the Streets of the World Photo Museum in Zaandam. We hebben een selectie van foto's gemaakt en deze worden in diverse maten getoond.

De gallerie is te bezoeken tijdens onze openingstijden op woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt ook een aparte afspraak maken door te bellen met Margitte Verwoerdt op +31645460728 of stuur een e-mail

De limited edition prints kunnen wereldwijd verstuurd worden.

Iedereen die graag een exclusieve foto wil hebben, maar niet het budget heeft voor een art print, kan terecht in onze online gallery. De oplages van deze foto's zijn groter en de afbeeldingen kleiner, waardoor ze lager geprijsd zijn.


Tags Nederland, Jeroen Swolfs, Webshop

ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM