Bouwcombinatie Zuidplus

Category Partners

ZuidPlus is het consortium van de bedrijven Fluor, HOCHTIEF en Heijmans, dat de komende jaren werkt aan het project Zuidasdok. Dit is momenteel één van de grootste infraprojecten van Nederland. Het project is een samenwerking van Rijkswaterstaat, ProRail en de Gemeente Amsterdam. Zij vormen samen onze opdrachtgever.

Zuidasdok

Zuidasdok is een groot project, bedoeld om de bereikbaarheid van Zuidas en de noordelijke randstad te verbeteren, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. De komende jaren neemt het aantal reizigers in dit gebied fors toe. Zuidasdok speelt zich met name af in het hart van de Amsterdamse Zuidas, maar doorkruist ook de stadsdelen Oost en West.

Bezoek de website van Zuidplus.


ABONNEREN

HEY, WACHT EVEN!

Stel je eens voor dat je naar bijna tweehonderd verschillende landen reist om die ene straat, haven of spoorweg te vinden die onmisbaar is voor de samenleving op die plek.

Dat is namelijk precies wat Jeroen deed. Geweldig verhaal toch? Al deze bijzondere straten brengt hij samen in zijn expositie en in het Streets of the World Photo Book.

Dit fotoboek is voor mensen die willen ontdekken wat een straat écht betekent voor de samenleving, educatie, wijsheid, jeugd, ervaring, blijdschap, verhalen, eten en nog zo veel meer.

Laat je meevoeren naar al die straten...

KOOP HET BOEK

INSTAGRAM